Nejnovější recenze ze sekce Brašny a pouzdra pro videokamery
- Zpracování, kvalita materiálů
- Zatím nenalezeno
Za realtivně málo peněz hodně muziky.
- skvěle řešená brašna, pevná, ale zároveň lehká.
mohu jen doporučit, použité materiály ochrání fototechniku + skvěle řešená variabilita vnitřního prostoru
výborná, splnila co jsem od ní očekával
- kvalitní zpracování
- perfektní pláštěnka
Kvalitní a dostatečně polstrovaná brašna pro tělo menší zrcadlovky se 2 objektivy a nějakým tím příslušenstvím. Do postraních kapes se vejde svačina i s půlitrovou PETkou. Spokojenost! (D5100 + 18-55VR + Sigma 50-200 OS HSM)
- LowePro nepotřebuje hodnotit.Doma mám několik jejich výrobků a všechny jsou skvělé.
Z produktů této společnosti si jistě vybere jak profesionál tak amatér.Rozsah možností je ohromný.Využívám různé brašny,podle toho co budu zrovna potřebovat.
- provedení, cena, objem
- profesionální provedení
- nejsou
jsem spokojen
- Dělená pláštěnka.
- Měl jsem 5 let v denním provozu LowePro Nova 4 AW.
- Přední kapsa má jediný zip zavíraný dolů, při náhodném nedovření může snadno vyklouznout např. baterie.
Protože mám s touto řadou LowePro výborné zkušenosti
První nasazování dvoudílné pláštěnky doporučuji vyzkoušet doma v suchu, za deště to trvá dlouho; druhé a další už jde hladce.
Brašnu lze vřele doporučit.
- Kvalitní zpracování,pěkný a funkční design,pláštěnka
Tuto kvalitní brašnu jsem si koupil pro fotoaparát Nikon D7000 + 18-105 mm objektiv.Vše se parádně vejde do brašny a ještě zůstane trochu místa na menší příslušenství.
- Výborné zpracování
- Výborné polstrování
- Pláštěnka
- Velmi malé kapsy pro příslušenství, jako jsou náhradní baterie
Nikdy bych nekoupil brašnu podle toho, co píší prodejci, co se do brašny vejde. Do této brašny se tedy rozhodně nevejde DSLR s kompkatním objektivem-mimochodem, co to je kompaktní objektiv? K tomu další dva objektivy a blesk. To je naprostý nesmysl. Je to vynikající brašna, ale pro zrcadlovku s krátkým zoomem a pevným sklem kolem 28-50mm. Světelný širokáč nebo delší světelný objektiv už tam nedáte. Toto je brašna vhodná pro člověka, který má jen zrcadlovku s jedním zoomem, dvě náhradní baterie a dva filtry. Osobní doklady taky. Sváču už tam ale budete cpát marně. Vzhledem k celkem velké hloubce brašny mi chybí "falešné dno", kam by se dalo umístit to, co na tůže nepotřebuji ale nechci to nechat třeba na chatě. Rodinné doklady, případně náhradní pomožky, kapesníčky a podobně, Jde to ale snadno vyrobit, ale je to škoda.
- kvalita
výborné pro přenos fota
parádní:)
- Mám více výrobků zn. LOWEPRO a jsem s nimy nadmíru spokojen.
- Cena. Ale při cenách kvalitních fotoaparátů se rozhodně vyplatí.
Kvalitně zpracované,odolné a opravdu chránící fototechniku. Otestováno na horách jako Západní Tatry a pod.Kdo nechce řešit problémy typu vytrhané zipy,očka a podobně,tak jedině brašny této značky.
Taška super, ale esteticky bych volila jinou barvu. Buď celou černou nebo s jinou barvou pruhu. Místo super, kapsy také.
Pohodlne pojme dve zrcadlovky plus nejake to sklo.
- Lahka,dobre riesena.
Som spokojny,splnila moje poziadavky.
- rychlost, spolehlivost
doporučuji
- kvalitní obal
fotoaparát nikon coolpix se tam vejde v pohodě, přihrádka i na baterie
OK